Автор: vladi
Публикувано на: 29.07.2011 12:52:12

Рейтинг:

За съжаление, тропически острови има на много малко места по света и всички са доста отдалечени от Европа, но компанията Yacht Island Design е намерила решение на проблема, за хората, които разполагат с необходимите финанси.

Производителят на луксозни яхти представи новата си концептуална разработка Tropical Island Paradise, представляваща 90-метров плавателен съд, оборудван с бунгала, палми и басейн, а в средата му се издига голям вулкан, представляващ VIP апартамент, от който се стича приказен водопад.

Яхтата, наподобяваща тропически остров, се движи със скорост от 15 морски възела, а задната й част се отваря, образувайки малко пристанище, от където може да излезете на разходка с яхта или джет, включени в оборудването, както и да се излегнете под някоя от двете шатри.

Tropical Island Paradise разполага с 4 луксозни каюти, оборудвани с всевъзможни глезотии, в които могат да бъдат настанени до 10 души. На разположение на гостите има SPA център, малко кино и зала за развлечения.

За момента не е ясно колко точно ще струва построяването на плаващия тропически остров, но от Tropical Island Paradise търсят инвеститор, който да финансира идеята им. В крайна сметка обаче, всичко може да си остане само компютърен проект.

Галерия Tropical Island Paradise
Читателски коментари

milen atanasov - s. ko4evo obl. plovdiv 2011-08-03 16:56:17 0 отговори

milen atanasov - s. ko4evo obl. plovdiv

zdr as sam milen

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg