Автор: desci
Публикувано на: 08.04.2011 01:55:38

Рейтинг:

Удобно

Много хора по света обичат вино, но някои от тях го обичат толкова много, че не са готови да се разделят с него дори и когато си легнат. От масата с чаша в ръка, та в ... бъчвата. Звучи невероятно, но възможността да си легнете в бъчва след дегустация е всъщност съвсем реална. Не е ясно това ли е била идеята или става въпрос за игра на въображението, екологично хрумване или просто за предизвикателствата пред съвременния дизайн, но в Холандия са успели да превърнат няколко бъчви в проспериращ и търсен хотел – Hotel de Vrouwe van Stavoren.


Hotel de Vrouwe van Stavoren предлага четири дъбови бъчви, които са трансформирани в двойни стаи, разполагащи с обичайните удобства, както и допълнително с баня и всекидневна. Бъчвите всъщност идват от Швейцария и тяхното предназначение е било да приютяват прекрасното вино Beaujolais в неговото пътешествие в света на ферментацията, докато достигне до жадните си фенове.


Хотелът е разположен на старото пристанище в северния холандски град Ставорен и хора от цял свят отиват там, за да му се полюбуват и да се убедят дали наистина да се спи в бъчва е толкова удобно, колкото изглежда. Цените се движат между 69 и 115 евро за стая на нощ, като има различни отстъпки вариращи според сезона. В цената е включена и закуска, като най-евтиният сезон е зимата.


Снимки: thetinylife.com

Удобно ли се спи в бъчва – хотел de Vrouwe van Stavoren в Холандия
Удобно ли се спи в бъчва – хотел de Vrouwe van Stavoren в Холандия
Удобно ли се спи в бъчва – хотел de Vrouwe van Stavoren в Холандия
Удобно ли се спи в бъчва – хотел de Vrouwe van Stavoren в Холандия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg