Автор: admin
Публикувано на: 18.06.2009 01:27:12

Рейтинг:

1001

Няколко амстердамски хотела стартираха специална акция, в която „раздадоха” 1001 безплатни нощувки. Тя бе осъществена със съдействието на туристическите асоциации на Амстердам и Холандия.

Причина за тази нестандартна кампания е отчетеният спад от 8% на туристическия поток в страната. От Асоциацията на туризма в Холандия съобщиха, че през 2008г. страната е посетена от 10.1млн. чужденци, докато през 2007-ма те са били 11млн.

Това е доста сериозен спад, като се има предвид, че от 2003г. насам броят на туристите в страната непрекъснато се е увеличавал. Целта на акцията за безплатни нощувки в Амстердам е именно да се възвърнат посетителите в града.

Според промоцията, която вече е изчерпана, първите 1001 човека, резервирали нощувка до 30-ти юни, получават безплатно преспиване, от което могат да се възползват до 31-ви юли.

Само няколко часа след стартирането на кампанията, сайтовете, на които са се правили заявките буквално са блокирали на няколко пъти, като самите резервации, с които туристите са получили безплатна нощувка са направени за много кратко време.

Снимки: тук, тук и тук

Галерия Амстердам
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg