Автор: admin
Публикувано на: 28.09.2010 10:39:55

Рейтинг:

Air
Френската авиокомпания Air France поставя началото на нови стандарти при бизнес класата, като въвежда места за сядане, които се трансформират в легла с дължина цели два метра.

Всички отделения за бизнес класа в самолетите на Air France ще бъдат оборудвани с новите седалки до края на годината, като инвестицията възлиза на 110 млн. евро.

Креслата на Air France са най-дългите, монтирани в самолет, като освен двата метра дължина, те предлагат и цели 61см. широчина. Тайната се крие в начина на позициониране на долната част на разтягащото се легло, която влиза под намиращата се пред него седалка.

Освен това, от Air France са предвидили и някои глезотии за своите бизнес пасажери. Така например, на тяхно разположение ще има и меки одеала, с които да се завиват, както и 15-инчови екрани, с възможност за свързване с външни устройства.

Припомняме ви, че наскоро и авиокомпанията Asiana Airways представи революционна седалка, но при нея дължината на леглото достига 190см. и тя заема значително по-голямо място в самолета.
Air France вкарва двуметрови седалки в свои самолети
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg