Автор: admin
Публикувано на: 03.08.2009 13:13:22

Рейтинг:

Бермудските

По случай своята 400-годишнина, Бермудските острови предлагат 40% отстъпка при настаняване в някой от местните хотели, с което се надяват да привлекат повече туристи.

Промоцията е валидна само от 1-ви до 5-ти август, така че ако сте решили да изкарате своята ваканция там побързайте. Всички, направили резервация през тези дни, получават 40% отстъпка в периода 21 август 2009г. - 31 март 2010г., като в акцията са включени 18 хотела.

Бермудските острови са подходящи за почивка през цялата година, тъй като имат само два сезона. През пролетта средната температура е 18 градуса, като тогава туристите идват, за да правят СПА процедури и да играят голф. Температурата през лятото е около 30 градуса, които са идеални за релакс на плажа и плуване в океана.

Кораловите рифове, който са част от 150-те острова привличат множество любители на подводните приключения. Гмуркачите имат невероятната възможност да плуват сред повече от 400 потънали кораба, някои от които стоят на дъното още от 15-ти век и са под закрилата на Юнеско.

Снимки: flickr.com

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg