Автор: admin
Публикувано на: 21.04.2010 12:41:50

Рейтинг:

Blohm
През лятото на тази година корабостроителницата Blohm + Voss, чието седалище е в немския град Хамбург, ще пусне в експлоатация новата си мега яхта 120 MY/X, която ще се отдава под наем.

Дължината на плавателния съд е цели 124 метра, като за него ще се грижи 50-членен екипаж. Максималният брой на пасажерите ще е само 16, но тъй като яхтата е сертифицирана за плаване по целия свят, по-заможните туристи ще могат да си организират едно незабравимо околосветско пътешествие.

Blohm + Voss 120 MY/X се задвижва от хибридна технология, състояща се от дизелов и електрически двигател, позволяваща развиването на максимална скорост от 18,5 възела (около 34км/ч.) и изминаването на цели 9 000км., без да е необходимо презареждане.

Яхтата разполага с всичко необходимо, за да се чувствате комфортно по време на пътуването, като нивата на шум и вибрации са сведени до минимум. Тя има две площадки за хеликоптери, басейн, джакузи и бар.

Гостите ще се настаняват в осем кабини, две от които представляват VIP апартаменти. На тяхно разположение ще са няколко малки плавателни съда с размери от 5,5 до 16 метра, включително и компактна подводница.
Галерия Blohm + Voss 120 MYX
Blohm + Voss пуска нова мегаяхта
Blohm + Voss пуска нова мегаяхта
Blohm + Voss пуска нова мегаяхта
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg