Автор: desci
Публикувано на: 11.05.2011 22:11:42

Рейтинг:

Bohinj

Разположен в прекрасната местност на Национален парк Триглав в Бохинска Бистрица, в девствената природа на Алпите и в близост до някои от най-атрактивните писти в района, Bohinj Park Hotel оправдава името си на еко хотел № 1 в Югоизточна Европа. Районът на Бохин е известен с многото възможности, които предлага за активна почивка. През зимата това е едно от най-предпочитаните места от скиорите – там снегът се задържа до средата на месец април. Ледено катерене, бягане, ски трекинги и зимна езда са други предизвикателства към туристите през зимния сезон. И тъй като парк-хотелът е заобиколен с планини, през всички сезони той е добра отправна точка за трекинги и катерене. За неизкушените от планината има възможности за тенис, голф, кану, гмуркане, парапланеризъм и много други развлечения.


Bohinj Park Hotel предлага настаняване в различни категории стаи. Всички типове стаи са обзаведени с помощта на естествени и висококачествени материали и предлагат зашеметяваща панорама към Алпите. Стандартните стаи са оборудвани с климатик, баня с вана или с душ, сешоар, 42” телевизор LCD, мини бар, сейф, телефон и бърз интернет. В хотела има уелнес център, фитнес, ресторант, дневен бар и сладкарница, боулинг зона. Bohinj Park Hotel притежава Green Globe сертификат и е най-често награждаваният хотел в Словения и Югоизточна Европа. Гостите на хотела могат да избират между местна кухня, международна кухня, вегетариански ястия и специални диетични предложения.


Едно от нещата, с които Bohinj Park Hotel се гордее е собствен боулинг с 5 професионални линии, което е рядко срещано дори в Западна Европа. Боулингът е предпочитано място за частни партита. Зоната е оборудвана с големи LCD екрани, озвучаване и бар. Уелнес центърът е разположен на последния етаж като позволява съчетаване на процедурите с панорамна гледка на природата, достъпна през стъкления покрив на Bohinj Park Hotel. Той се състои от зона за масажи, тераса за слънчеви бани, финландска и турска сауни, басейн и зона за релакс. Чрез подземен коридор Bohinj Park Hotel се свързва с Аквапарк. За гостите на хотела ползването на басейна, сауните и фитнеса е безплатно.


Снимки: bohinj-park-hotel.si

Галерия Bohinj Park Hotel
Bohinj Park Hotel в Словения
Bohinj Park Hotel в Словения
Bohinj Park Hotel в Словения
Bohinj Park Hotel в Словения
Bohinj Park Hotel в Словения
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg