Автор: desci
Публикувано на: 05.04.2011 00:34:46

Рейтинг:

British

British Airways откри нови линии от Лондон Гетуик до Маракеш на 27 март тази година, които успешно конкурират нискотарифните авиопревозвачи. Новите полети бяха обявени през ноември 2010г. на туристическото изложение World Travel Market. Тогава от компанията заявиха намерението си British Airways да привлече нови пътници по това направление, като им предложи конкурентни цени, които за разлика от нискобюджетните авиолинии нямат скрити допълнителни тарифи, включват питие и закуска и позволяват качването на повече багаж на борда на самолета.


Лондон Гетуик е добра отправна точка за пътувания до Мароко и новата линия несъмнено ще увеличи броя на атрактивните дестинации за пътниците на английския авиопревозвач, смятат от British Airways. От Мароканскиото национално туристическо бюро приветстват идеята. Според тях откриването на новите линии ще е в улеснение на традиционно големия поток от британски туристи към тази дестинация.

Boeing 737 и Airbus А319 ще бъдат машините, които ще изпълняват полетите три пъти седмично. Полети от Гетуик към Маракеш се предвиждат за дните вторник, четвъртък и неделя, като обратните полети ще бъдат през същите дни вечерта.


За да предложат една наистина добра услуга, от British Airways са включили в офертата си голям брой хотели подходящи за всякакъв тип почивки в Маракеш и разположени на различни възлови места в мароканския град. Не са пренебрегнати и любителите на голфа, на които се предоставя възможността да практикуват аристократичната игра в петзвездния хотел Palmeraie Golf Palace.


British Airways изпълняваше полети по тази дестинация от октомври 2002г. до март 2008г. под името GB Airways, след което по направлението ги замести easyJet.

British Airways откри нови линии до Маракеш
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg