Автор: desci
Публикувано на: 21.03.2011 21:13:23

Рейтинг:

Conventa

За трета поредна година подред се проведе Conventa– най-доброто изложение за конферентен туризъм в Югоизточна Европа. Тази година то се състоя в Национален парк „Триглав”. Създадено по модел на IMEX във Франкфурт, но с акцент върху региона на Югоизточна Европа, Conventa успя да се наложи за малкото години на своето съществуване и тазгодишното издание отбеляза своеобразен рекорд, като привлече 139 изложители от 9 държави и 650 посетители, което е с 23% повече от това през 2010г.

 

Главен организатор на изложението е Словенското конгресно бюро в лицето на неговия директор Миха Ковачич. Организаторите имат самочувствието и опита от големи конгреси, организирани от тях през последните 30 години. Благодарение на това и на контактите си в туристическата индустрия, тази година Conventa беше домакин и на 271 купувача. И докато през първите две години на изложението купувачите бяха предимно от региона на Югоизточна Европа, третото издание се радва на посетители и от централно-европейските страни като Франция, Германия, Италия, Великобритания, Белгия, Холандия, Русия, Хърватска и Словения.

 

Целите на Conventa за следващата година са да се увеличи броят на купувачите, да се подобри организацията на тяхната програма и да им се предложат още по-добри възможности за запознаване с дестинация Югоизточна Европа под формата на образователни пътувания след приключване на изложението. С подкрепата на словенското Министерство на икономиката и спонсорството на авиокомпаниите и хотелските вериги, бъдещето на Conventa изглежда е да се превърне в едно от ключовите изложения за конферентен туризъм не само в региона, но и в цяла Европа.

Галерия Conventa
Conventa в Любляна
Conventa в Любляна
Conventa в Любляна
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg