Автор: desci
Публикувано на: 13.04.2011 00:01:44

Рейтинг:

Dasparkhotel

По принцип хората търсят удобство, когато пътуват. По принцип те обичат луксозните хотели, в които всичко е създадено с идеята гостът да се чувства като у дома си. Но, хора има всякакви. За някои от тях хотелът е нещо повече от удобно място за прекарване на нощта. За някои пък самата нощувка извън дома трябва да се превърне в приключение. Именно за такива хора е създаден и австрийският хотел Dasparkhotel.


Колкото и невероятно да изглежда, стаите на този хотел се помещават в бетонни канализационни тръби. За щастие, външният вид се различава драстично от интериора. Всяка тръба предоставя достатъчно пространство и най-важното – необходимата височина. Тя е обзаведена с двойно легло, шкаф, светлинен източник, вълнено одеяло и лек памучен спален чувал. Помещения като тоалетни, душове, минибар, кафе са общи и са разположени в обкръжаващото тръбите пространство.


Хотелът функционира от май до октомври. За да влезете в своя частен апартамент, пък бил той и в тръба, ще получите персонален код, след като резервирате. Можете да бъдете спокойни за сигурността на багажа си и електронните си устройства, което ви дава голяма свобода.


Най-хубавото хрумване на хотела е системата "pay as you wish" на практика означаваща, че ще платите за нощувката си толкова, колкото прецените. Постъпленията се изразходват за развитието на проекта. Тази година Dasparkhotel отваря врати предлагайки още 5 апартамента за ценителите на минимализма и нестандартните идеи.


Снимки: tinyhousedesign.com

Галерия Dasparkhotel
Dasparkhotel в Австрия – нощувки за авантюристи
Dasparkhotel в Австрия – нощувки за авантюристи
Dasparkhotel в Австрия – нощувки за авантюристи
Читателски коментари

Анонимен 2011-04-14 21:58:20 0 отговори

Анонимен

Все едно да спиш в канализация, само миризмата вероятно я няма, но кой знае.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg