Автор: vladi
Публикувано на: 15.02.2011 09:47:21

Рейтинг:

Дизайнерски

Bella Center е най-големият изложбен и конгресен център в датската столица Копенхаген, в който се провеждат всякакви мероприятия, конференции, изложения и т.н.

Тази пролет комплексът ще се сдобие и с уникален дизайнерски хотел, който ще е един от най-големите в цяла Дания. За момента е разпространена само едно компютърно изображение на сградата, което обаче е достатъчно, за да разберем, че става въпрос за наистина впечатляващ проект.

Така нареченият Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen се състои от две кули, всяка от които е с височина 76,5 метра и е наклонена в противоположна посока на другата с 15 градуса.

От последните етажи на хотела се откриват прекрасни панорамни гледки. Неговата локация е отлична, тъй като той се намира в непосредствена близост до метростанция, а пътят до летището и централната гара отнема максимум 10 минути.

Bella Sky Comwell Hotel разполага с 814 стаи в скандинавски стил, 24 апартамента, 30 модерни заседателни зали, бар, 3 ресторанта, SPA център и зона за отдих на 23-тия етаж с прекрасен изглед към Копенхаген.

Галерия Bella Sky Comwell Hotel
Дизайнерски хотел в Bella Center
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg