Автор: admin
Публикувано на: 15.04.2010 12:02:41

Рейтинг:

Джони
Срещу 130 000 щатски долара на седмица, всеки желаещ може да наеме личната яхта на световноизвестния актьор Джони Деп и да разбере как релаксира една истинска холивудска звезда.

Яхтата е наречена Vajoliroja, като странното наименование е съставено от първите две букви от личните имена на Ванеса Паради, Джони Деп, дъщеря им Лили Роуз и синът им Джак. Актьорът купува плавателния съд през 2007г., а година по-късно по него са извършени доста модернизации.

Vajoliroja е в стила на яхтите от 30-те години на миналия век, въпреки че е построена през 2001г. от турската корабостроителница Turquoise Yachts. Интериорът също е в класически стил, съответствайки на външния вид и напомняйки атмосферата на луксозния пътнически влак Ориент Експрес.

В яхтата могат спокойно да се настанят 10 души, плюс 8 човека екипаж. Тя разполага с трапезария, зона за отдих на открито, един луксозен апартамент, четири стаи за гости и кабинет, в който всичко е изработено от орехово дърво, превърнат от Джони Деп в библиотека, както и с доста съвременни мултимедийни развлечения и комуникации.
Галерия Яхтата Vajoliroja
Джони Деп дава яхтата си под наем
Читателски коментари

Deni - www.villaroka.com 2010-04-27 16:09:23 0 отговори

Deni - www.villaroka.com

На кого не би му харесала едноседмична почивка по холивудски на яхтата на Джони Деп :)))))

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg