Автор: admin
Публикувано на: 02.03.2010 12:51:20

Рейтинг:

До
Компанията Paramount Business Jets, която е лидер в отдаването под наем на луксозни самолети и организирането на бизнес полети, излезе с изключително атрактивно предложение за заможни хора.

16 души ще имат възможност да направят околосветска обиколка, като посетят всички Седем чудеса на света. Цялото пътешествие ще струва 5.7 млн. щатски долара, което ще рече по около 360 000 на човек.

За превозване на пътниците ще бъде използван суперлуксозен самолет Paramount Business Jets, на който освен гостите ще пътува само обслужващият персонал. Летящата машина разполага с удобни кресла, първокласна кухня, жива музика, спа зона и други глезотии.

Пътешествието ще стартира от Ню Йорк, като първата отправна точка ще е Вечният град Рим (Италия), където се намира величественият Колизеум. Следващите спирки са пирамидите в Гиза (Египет), древният град Петра (Йордания), мавзолеят Тадж Махал (Индия), Великата китайска стена (Китай), Големият бариерен риф (Австралия) и Статуята на Христос в Рио де Жанейро (Бразилия).

Обиколката ще е с времетраене един месец, но за богаташите, които не разполагат с толкова свободно време е предвидена кратка версия, която е 16-дневна и включва посещение само на последните три Чудеса на света, като нейната цена ще е с 25% по-ниска.
Галерия Paramount Airways
До Седемте чудеса на света за 360 000 долара
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg