Автор: desci
Публикувано на: 21.03.2011 18:59:07

Рейтинг:

Хотел

Има добри петзвездни хотели, много добри петзвездни хотели и наистина петзвездни хотели. Хотел Concorde в Берлин определено се причислява към последните. Изящен дизайн, изчистени линии и френско присъствие не само в изискания ресторант на хотела, а деликатно долавящо се в цялостната му философия. Днес всеки може да предложи подслон и удобства. Това, което отличава най-добрите хотели от всички останали е стремежът клиентът да усети нещо по-повече от просто подслон за нощта, а именно - присъствие. Хотел Concorde е успял в това си начинание.

 

Хотелът се намира в централната част на Берлин, близо до модния Курфюрстердам булевард само на 10 километра от летище Тегел. Верни на идеята си да предложат най-доброто, от Concorde Berlin могат да се похвалят с най-просторните стаи в немската столица – 311 на брой, както и с 44 апартамента решени в различен стил. И както отбелязахме, френският вкус към живота цари навсякъде – в интериора, архитектурата и разбира се, във френската кухня със средиземноморски акцент, която шикозният ресторант на хотела - Brasserie Le Faubourg предлага. 'Savoir-vivre' или изкуството да живееш, е мотото на Concorde.

 

Хотелът разполага с голям бизнес и уелнес център. Бизнес центърът е много добре оборудван и позволява паралелното протичане на няколко бизнес мероприятия. В зоната за уелнес има фитнес, сауна, парна баня, басеин и солариум. Хотелът е подходящ за провеждане на конферентни мероприятия не само поради централното си разположение и близост до конферентния център Messe Berlin, но и заради големия си брой многофункционални конферентните зали, общо 16. Двете най-впечатляващи зали са зала „Опера”, която побира 250 души и предлага панорамен изглед към модния булевард Курфюрстердам и балната зала, с капацитет 350 души. Въпреки конферентните дадености, Concorde Berlin е предпочитан преди всичко от ценители, от хора с чувство към красивото и хармонията.

 

Снимки: berlin.concorde-hotels.com

Галерия Concorde Berlin
Хотел Concorde в Берлин
Хотел Concorde в Берлин
Хотел Concorde в Берлин
Хотел Concorde в Берлин
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg