Автор: desci
Публикувано на: 09.03.2011 12:24:05

Рейтинг:

Хотел

Разположен в самото сърце на Берлин, само на няколко крачки от Потсдамер платц, Ritz-Carlton очаква своите специални гости с екип, готов да задоволи и най-високите им изисквания. С модерна и изчистена визия отвън, луксозен и претенциозен отвътре – марката Риц-Карлтън е гаранция навсякъде по света за най-висока класа.

Ritz-Carlton Berlin е един от най-добрите хотели в германската столица. Хотелът разполага с 303 стаи, между които и 40 апартамента. Стаите са оборудвани с пухени легла. Баните са с мраморна облицовка, като помещенията за душ и тоалетна са отделни, а за удобството на гостите, гардеробите са заредени с меки хавлии и пантофи. Минибар, минерална вода комплимент от хотела и сателитна телевизия са част от удобствата, присъстващи във всяка стая. За бизнесмените са осигурени интернет в стаята, сейф за лаптоп, телефон, а факс гостите могат да получат по заявка. Хотелът предлага също пране и химическо чистене.

На разположение на гостите в хотела има няколко заведения за хранене, поддържащи висок стандарт. Ресторант „Desbrosses” представлява типична френска брасерия от 1875г. Там можете да закусвате, обядвате или вечеряте, като се наслаждавате на приготвянето на храната. Кухнята и вината са френски, а хлябът и сладкишите са домашно приготвени. Към заведението има и тераса, която е отворена осем месеца през годината. Морските дарове са широко застъпени.

Чаеният салон "Tea Lounge" е една прекрасна алтернативна за следобедния чай, а защо не и за лек коктейл преди вечеря, който можете да гарнирате с коктейлни хапки и петифури. В допълнение всеки петък, събота и неделя има пиано бар. Всъщност можете да се насладите на прекрасни класически изпълнения на пиано и през деня – срещу входа на Риц-Карлтън се намира централното стълбище, където на малка площадка по средата е разположен роял, а качествата на изпълнителката са невероятни. Класа – това е думата, с която Риц-Карлтън може да се опише навсякъде по света, включително и в Берлин.

"The Curtain Club" е специалното място в Ritz-Carlton Berlin. Стилът му е като на британски клуб за джентълмени. Вътре се помещава уютна камина, която е идеално допълнение към десетките коктейли с шампанско, с които той се гордее. Името си клубът дължи на тежките завеси, скриващи посетителите му от погледите на хората в лобито на хотела. Личното пространство е важно за всеки, който е далеч от дома, и Curtain Club се е погрижил гостите на хотела да се чувстват като у дома си. Сред най-популярните коктейли в бара е разбира се любимият на Хемингуей - Маргарита, а някои от отлежалите вина, предлагани в бара, датират от далечната 1947 година.

Бизнес центърът на хотела е оборудван с компютри, копирни машини и факсове. Високоскоростният интернет, както и възможността за ползване на секретарски и преводачески услуги, правят избора на Ritz-Carlton логичен за пътуващите бизнесмени. И тъй като и най-заетите хора имат нужда от почивка и разпускане, хотелът разполага със съвременен СПА център, предлагащ различни процедури.

Луксозна обстановка, удобства, способни да разглезят и най-взискателния клиент и същевременно напълно оборудван бизнес център и конферентни зали, подходящи за всякакъв формат събития - ето това може да ви предложи Ritz-Carlton Berlin. Най-висока класа за вас – хората, които го заслужавате.

Читателски коментари

Анонимен 2011-03-09 23:03:08 0 отговори

Анонимен

С удоволствие бих отседнал там!

Анонимен 2011-03-09 21:31:34 0 отговори

Анонимен

Наистина изискано място. Но на български е приета транскрипцията Риц

Анонимен 2011-03-10 05:28:45 0 отговори

Анонимен

Благодаря за забележката - вече е поправилата :)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg