Автор: desci
Публикувано на: 15.04.2011 17:50:09

Рейтинг:

Хотел

Хотел Twelve Apostles в Кейптаун, Южна Африка, е един от онези хотели, за които можем само да си мечтаем – разположен сред магическата африканска природа, хотелът е създаден да радва своите гости и да се погрижи нищо да не липсва в техния луксозен отдих.


Хотелът разполага с 55 делукс стаи и 15 луксозни апартамента, разположени в четири крила, свързани с общите части на хотела посредством просторни открити пасажи. Сред удобствата на хотела са 24-часово обслужване, индивидуални климатици в стаите, специални помещения, оборудвани с DVD системи и други глезотии. Стаите предлагат изглед към морето или планината.


Хотелът се гордее особено много със СПА услугите, които предлага. Той разполага със 7 стаи за спа процедури. Има възможности също за провеждане на СПА процедури и на открито. СПА центърът носи многозначителното име „Убежището”, и защо не, след като предлага убежище от всекидневния стрес и преумора?


От хотела са се погрижили за интересни предложения от международната кухня и ресторантът Azure Restaurant е добре известен в околността. За това допринася и невероятният майстор готвач – Роберто Карвалхо, привлечен от хотела. Той предлага различни месни и вегетариански блюда, но безспорно най-интересните му предложения са свързани с морските дарове. Продуктите, използвани в ресторанта на хотела са местни и свежи. Ресторантът е отворен през целия ден – за закуска, обяд и вечеря.


Снимки: 24-7pressrelease.com, wexas.com

Хотел Twelve Apostles в Южна Африка – луксозно кътче за отдих
Хотел Twelve Apostles в Южна Африка – луксозно кътче за отдих
Хотел Twelve Apostles в Южна Африка – луксозно кътче за отдих
Хотел Twelve Apostles в Южна Африка – луксозно кътче за отдих
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg