Автор: vladi
Публикувано на: 25.02.2011 13:08:58

Рейтинг:

Хотелите

Доскоро основните тонове на хотелските интериори бяха неутрални, предимно в различни нюанси на бежовото, но дойде ново поколение дизайнери, което масово залага на значително по-ярки цветове, а тенденцията бързо се простира по цял свят.

Веригата Starwood и по-конкретно нейния нов хотел W Hotels Retreat & Spa, намиращ се в Пуерто Рико е чудесно доказателство за горното твърдение. Той е обзаведен с традиционни за Карибите материали, но в същото време е отрупан с всевъзможни цветни акценти, като столове, лампи, възглавници и т.н.

Основните цветове в Crosby Street Hotel в Ню Йорк пък са черно и бяло, но на много места има отделни стени, части от мебели или столове в ярки цветове. Идеята на компанията собственик Firmdale е била да разсее всякакви признаци на депресия сред гостите.

Интериорът на хотел Missoni в Единбург създава усещането, че се намирате на модно ревю на известни дизайнери. При него по много оригинален начин са съчетани черно, бяло и цикламено.

Byblos Art Hotel Villa Amistа, намиращ се във Верона, е един уникален арт проект. В него изисканият лукс е съчетан с модерни модни тенденции, което го е превърнало в меката на дизайнерите.

Хавайският The Waikiki Edition е може би хотелът, които най-добре отразява новите цветни тенденции. В неговото фоайе има стена, върху която са монтирани множество счупени и шарени дъски за сърф, принадлежали на едни от най-големите имена в този спорт.

Галерия Цветни хотели
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg