Автор: admin
Публикувано на: 25.02.2009 01:13:17

Рейтинг:

Испански
Петзвездният хотел Kempinski в испанския град Есетепоне (провинция Малага) вече предоставя на своите клиенти възможност да наемат мотоциклети Harley-Davidson.

Хотелът предлага и други развлекателни дейности, като каране на водни ски или джет, както и наемане на автомобили Ferrari и Lamborghini, но управителите му са решили да привлекат и запалените мотоциклетисти. Моделите на Harley-Davidson, които се дават под наем, са V-Rod, Road King, Heritage Softail Classic, Fat Boy и Softail Deuce.

Клиентите, наели мотоциклет, имат възможност да карат по едно от най-красивите и живописни трасета в района. То започва от хотела и завършва в град Ронду, в който се намира най-старата арена за борба с бикове. Именно този град е вдъхновил писателя Ърнест Хемингуей за една от неговите творби.

Мотоциклетите Harley-Davidson ще се дават под наем само на хора, които са на възраст над 25 години, умеещи да управляват превозното средство и имащи валидно свидетелство за управление. Освен това, желаещите да се възползват от тази услуга ще трябва да са направили резервация в хотела за минимум два дни.

Снимка: kempinski.com
Испански хотел ще привлича байкъри
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg