Автор: desci
Публикувано на: 20.04.2011 08:21:58

Рейтинг:

Излезе

“Le Guide du Vignoble”, или пътеводител в света на виното, вече е факт във Франция, страна традиционно известна както със своята страст към рубинената напитка, така и с многото си лозя, откъдето идват и прословутите френски вина. Като атрактивна туристическа дестинация и винена страна, във Франция умело съчетават винените турове и дегустации с традиционните туристически маршрути. В помощ на всички, които биха искали да знаят повече за виното, наскоро излезе и виртуалният пътеводител в света на виното.


В пътеводителя има информация за лозята във Франция, за музеите, посветени на виното, сомелиерските школи, както и за местата, които предлагат голям избор от качествени вина. От пътеводителя става ясно и към кой да се обърнете, за да организира вашия винен тур професионално.


Le Guide du Vignoble” има версии на френски, английски, немски, холандски, испански, италиански, португалски, китайски, японски и руски език и е добро помагало не само за колекционери и ценители, но за всички, които искат да вкусят хубаво вино по време на престоя си във Франция. От интернет страницата научаваме, че вече тече пролетният конкурс за интересна история, свързана с виното. Разкажете вашата до 15 май и може да спечелите пътешествие в страната на виното.


Снимка: cycling-europe.com

Галерия Лозя в Beaujolais
Излезе виртуален винен пътеводител за Франция
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg