Автор: desci
Публикувано на: 06.04.2011 00:59:05

Рейтинг:

Jumbo

Понякога ни се иска, когато пътуваме всичко да е необикновено – мястото, където отсядаме, храната, която консумираме, транспортът, който ползваме. Съвременният жител на глобалното село прекарва толкова голяма част от живота си в придвижване от точка А до точка Б, че му се иска дори едно рутинно бизнес пътуване да придобие смисъл и уникални очертания. И ако някои дестинации грабват дъха с природни красоти и неземни пейзажи, други са доста по-семпли и нямат какво толкова да предложат. Или пък имат?


В Стокхолм е пълно с находчиви хора, които измислят какво ли не, за да направят престоя на бизнесмените по-приятен. Една от най-оригиналните им идеи обаче е трансформирането на истински jumbo jet в хотел и място за бизнес срещи. И ако пътуването със самолет не ви е достатъчно и не ви предразполага към клаустрофобия, защо пък да не използвате тази нетрадиционна услуга?


Различните категории стаи, които предлага Jumbo Stay са с капацитет от един до трима души. Те разполагат със самостоятелен санитарен възел и душ. Кокпитът е трансформиран в луксозен апартамент с панорамен изглед към летището. Общият брой на стаите в своеобразния хотел е 27, а на леглата -76. Размерът на стаите е 6 кв.м. с височина 3 м. Самолетът е тип Boeing 747-212B и е произведен през 1976г.


Снимки: Jumbo Stay

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg