Автор: desci
Публикувано на: 07.04.2011 00:33:57

Рейтинг:

Кои

Хората винаги сме били подвластни на класациите. Обичаме списъците започващи с „най” – „най-добрите хотели”, „най-луксозните дестинации”, „най-новото в туризма”... Затова и агенции и медии трескаво се надпреварват да правят допитвания и да изготвят класации. В резултат на това, най-малкото, което получаваме е да сме добре информирани за новостите при пътуванията, а понякога и импулсивно решаваме сами да преценим дали това „най” от класациите отговаря и на нашите критерии.


И така, ето и една от класациите за 2011г. По традиция, списание „Traveller’s World” е направило тазгодишното си допитване до повече от 3 000 туристи. Класацията включва 10 категории, като „най-привлекателните градове”, „най-добрите плажове”, „най-предпочитаните острови” и т.н.


Сред най-добрите курортни хотели за 2011г. попадат North Island на Сейшелите, Villa Feltrinelli на езерото Гарда в Италия, Малдивите присъстват със Soneva Fushi by Six Senses и One & Only Reethi Rah. Не са пропуснати луксозни хотели и в Мексико, Тайланд, Нова Зеландия и Абу Даби. Сред предпочетените градски хотели се открояват W в Барселона, Armani в Дубай, Taj Mahal Palace в Делхи и Four Seasons в Ню Йорк.


За никого не е изненада, че сред най-предпочитаните острови са Бора Бора във Френска Полинезия, Капри в Италия, Бали в Индонезия, Сейшелските острови и Малдивските острови. Място в класацията сред предпочитаните градове са си извоювали Сидни, Барселона, Маракеш, Лондон, Ню Йорк и Буенос Айрес. Що се отнася до най-добрите плажове, те със сигурност се намират на Сейшелите, Рио де Жанейро, Австралия и Бахамите.


Снимка: carto.net

Галерия Villa Feltrinelli
Кои са най-добрите хотели за 2011-та според „Traveller’s World”
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg