Автор: admin
Публикувано на: 01.06.2009 22:39:35

Рейтинг:

Лас
Откриването на гигантския развлекателен комплекс CityCenter в Лас Вегас е заплашено от глобалната икономическа криза. Проектът е един от най-амбициозните в областта на търговските недвижими имоти, като неговата стойност възлиза на 8,7 милиарда щатски долара.

По предварителни планове, в комплекса CityCenter трябваше да бъде построена най-високата сграда в Лас Вегас, но поради финансови причини през февруари, когато строежът е бил на ниво 15-ти етаж, от MGM Mirage са били принудени да намалят етажите от 49 на 28.

Както съобщава „The Economist”, компанията MGM Mirage, която реализира проекта, има много сериозни финансови затруднения и дългове за милиарди долари. Причина за тежкото и положение са постоянно намаляващите доходи от развлекателни дейности и хазарт, които бележат рекорден спад в цялата история на Лас Вегас.

Освен това, евентуалното отваряне на CityCenter ще създаде много главоболия на целия бранш в Лас Вегас, тъй като посетителите в града са намалели рекордно, а появата на нови хотели, казина и всякакви атракции би засегнала сериозно вече функциониращите.
Галерия City Center Las Vegas
Лас Вегас пред сериозни изпитания
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg