Автор: admin
Публикувано на: 07.01.2010 00:14:52

Рейтинг:

Летището
През последния месец на изминалата 2009 година се състоя откриването на разширения терминал на летището Хелзинки-Вантаа. Освен с ресторантския комплекс My City Helsinki и множеството магазини, той може да се похвали и с центъра Via Spa и зоната за луксозен отдих Via Lounge.

Via Spa заема площ от 600кв.м. и разполага с място за 100 души. В него се предлагат разнообразни спа процедури, сред които отпускане в джакузи, басейн с минерална вода и сауна. Услугите са много подходящи за транзитни пътници, които вече имат възможност да оползотворят времето между два полета по най-добрия начин. Центърът работи от 10:00 до 22:00  часа.

Стилното Via Lounge е проектирано за 250 души и се простира на 1 000кв.м. В зоната има специални сейфове за съхранение на багаж, 6 душа с отделни входове и съблекални, кафене, вино бар и специален кът за отдих с удобни кресла. Разбира се, като всяко съвременно летище и Хелзинки-Вантаа разполага с безжичен интернет, но в зоната Via Lounge има няколко компютъра Apple iMAC и специални зарядни станции за всички видове телефони. Тук работното време е от 06:00 до 24:00 часа.

Спа центърът Via Spa е безплатен за притежателите на карти Finnair Platinum, а зоната Via Lounge е свободна за картодържателите на Finnair Plus и Oneworld, както и за пасажерите от бизнес класа. Останалите клиенти трябва да заплащат по 45 евро за достъп до Via Spa и Via Lounge или 70 евро, за да ползват и двете зони.
Летището в Хелзинки вече със SPA център и зона за отдих
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg