Автор: desci
Публикувано на: 06.04.2011 00:10:32

Рейтинг:

Лондон

Лондон както винаги е в крак със съвременните екологични тенденции. Туристите и посетителите на града могат да избират местата, където да отсядат и да се хранят, с оглед на зелените инициативи и разумното използване на околната среда. В британската столица вече може да намерите зелената карта „Green London”, която да ви упъти как да се забавлявате без да нанасяте вреда на природата.


Зелената карта, съдържаща информация за ресторанти, хотели, магазини и места за отдих и развлечение, одобрени от Green Tourism Business Scheme може да се свали от официалната интернет страница Visit England или да се вземе книжният и вариант от информационните туристически центрове в Лондон, при това безплатно.


Времето на авантюристичното и безразсъдно консумиране на околната среда без оглед на щетите, които и нанасяме, е безвъзвратно отминало. Като отговорни граждани на света, в който живеем, най-малкото, което можем да направим, е да се опитаме да не предизвикваме негативни последици. С пътеводител като Green London имаме възможността да изберем разумният подход към пътешествията и е време да го направим.


Снимка: maxitendance.com

Галерия Green London
Лондон се присъедини към зеленото братство
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg