Автор: admin
Публикувано на: 27.08.2010 13:24:16

Рейтинг:

Луксозни
Компанията Orient Express, която управлява няколко луксозни влакови композиции, обяви, че открива 4 нови маршрута в Югоизточна Азия. От месец ноември тази година, всички желаещи ще могат да пътуват с влака Eastern & Oriental Express на територията на Тайланд, Виетнам, Лаос, Малайзия  и Сингапур.

Цялото пътуване е наречено „Хрониките на Югоизточна Азия”. По време на него, пътниците ще се наслаждават на екзотични азиатски пейзажи и ще бъдат запознавани от специалисти с подробности за местата, през които минават. Максималният брой пътници на един курс е 60, като те ще могат да избират между класове State и Presidential.

Първият маршрут, носещ името „Красотата на полуострова”, представлява седемдневно пътешествие, което започва от шумния и многолюден Банкок (Тайланд), минава през снежнобелите пясъци на На Транг (Виетнам) и завършва с Куала Лумпур (Малайзия) и Сингапур.

„Легенди от хълмовете” е наречен вторият нов маршрут. Той стартира от Сингапур, минава през Малайзия и част от Тайланд и завършва в Банкок. В него са включени круиз по река Куай и посещение на остров Пенанг (Малайзия).

Маршрутът „Епически Тайланд” предлага посещения на отдалечени краища на страната, които са почти непосещавани от чуждестранни туристи, и има за цел да представи най-доброто от древен Сиам.

Последният нов маршрут на Orient Express носи името „Приказки от Лаос”. Освен през територията на една от най-старите държави в Индокитай, той преминава и през открито поле в североизточен Тайланд и по част от протежението на река Меконг.
Луксозни пътешествия из Югоизточна Азия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg