Автор: admin
Публикувано на: 09.07.2010 09:25:50

Рейтинг:

Най-добрите
Списанието Ultratravel, което е собственост на Дейли Телеграф, за трета поредна година оповести резултатите за най-добрите представители на туристическата индустрия, получени на база мненията на неговите читатели.

Според тях, най-доброто място за почивка е Австралия, но много гласове са получили също Италия, Малдивите, Нова Зеландия и Южна Африка. Читателите са подредили и най-добрите хотели, като това е станало според географското им местоположение, но незнайно защо липсва категория за Европа.

За най-добър хотел в Индийския океан е признат One&Only Le Saint Geran на остров Мавриций, в Африка победител е Mount Nelson (Кейптаун, ЮАР), в Близкия Изток начело е добре познатият ни Burj Al Arab в Дубай, в Азия и Австралия водач е сингапурският Raffles, а в Америка - The Plaza , намиращ се в Ню Йорк.

Компанията Four Seasons пък е определена за най-добрата верига луксозни хотели, следвана от Jumeirah, Mandarin Oriental, Ritz-Carlton и Shangri-La, а призът „Най-добър плажен хотел” е отишъл при Sandy Lane в Барбадос. SPA центърът The Grove, намиращ се във Великобритания пък е определен за най-добрият в света.

Вижте всички победители
Галерия One&Only Le Saint Gеran
Читателски коментари

Анонимен 2010-07-11 10:07:22 0 отговори

Анонимен

Do kolkoto znam nie sme na pred poslednoto mqsto v tazi klasaciq,pred nas e edinstveno turciq

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg