Автор: admin
Публикувано на: 01.12.2010 11:13:15

Рейтинг:

Най-големият

В американския град Нешвил, щата Тенеси, след продължителен ремонт, чиято стойност възлиза на 270 млн. долара, беше отворен отново за гости най-големият хотелски комплекс в страната Gaylord Opryland Resort.

Собствениците на хотела се надяват той бързо да възвърне славата си, след като наводненията през месец май му причиниха огромни щети. Те са изчислили, че в следствие на природното бедствие, са пропуснали приходи между 35 и 40 млн. долара, а град Нешвил е ощетен с няколко милиона от данъци.

За да провокират отново интереса към Opryland Resort, от веригата Gaylord са са изградили ледена пързалка и са организирали множество събития на негова територия, включително три коледни концерта и шоу с фойерверки.

След наводненията през май, хотелът е приличал по-скоро на аквариум, в който вместо риби са плували чадъри и столове от кафенетата. Сега обаче от пораженията от бедствието няма и помен, като хотелът е станал още по-луксозен и впечатляващ отпреди, като въпреки че са били пострадали само 120 стаи, собствениците му са реновирали напълно 700 от общо 2 880-те.

Gaylord Opryland Resort разполага с 5 ресторанта, а във фоайето му има красива стъклена скулптура, както и удобни дивани с масички за лаптопите на гостите. Любопитно е, че за декорирането на интериора на хотела са използвани килими с площ, равняваща се на 5 футболни игрища.

По случай предстоящите коледни и новогодишни празници, комплексът е богато украсен със светлини в предната си част, а в градината са поставени ледени скулптури. Имайте предвид, че цената на нощувка в Gaylord Opryland Resort започва от 179 долара.

Галерия Gaylord Opryland Resort
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg