Автор: vladi
Публикувано на: 17.12.2010 10:42:38

Рейтинг:

Най-луксозните

Един от най-важните елементи за перфектна ваканция безспорно е изборът на подходящ хотел, а ако искате да се насладите на наистина луксозна почивка, то сме ви подготвили списък с най-скъпите хотелски апартаменти в света.

Така наречената The Royal Villa, в атинския Grand Resort Lagonissi, се предлага за 32 000 щатски долара на ден. Тя разполага с две спални, закрит плувен басейн и отопляем външен, от който се открива прекрасна гледка към кея и плажа. Освен това, на разположение на гостите са личен готвач, иконом и дори пианист.

Срещу 2 000 долара можете да наемете президентския апартамент на хотел Cala di Volpe в град Коста Смералда (Италия). От него ще се наслаждавате на красотата на северна Сардиния. Той разполага с три спални, три бани, открит басейн със солена вода, голяма тераса и солариум.

Също за 35 000 долара се предлага пентхаус апартаментът на нюйоркския хотел Four Seasons. Той заема целия 52-ри етаж, а килимите в него са толкова скъпи, че на гостите се дават специални обувки, с които да ходят в него. От прозорците му се откриват чудесни гледки към Ню Йорк, а в него има дори библиотека с площ 65 кв.м. и малък водопад.

На същата стойност е и пентхаус апартаментът в хотел Martinez в Кан. Срещу тази сума ще разполагате с четири спални, впечатляваща тераса с джакузи и невероятна гледка към Средиземно море.

Hugh Hefner Sky Villa в комплеса Palms Casino Resort се предлага срещу 40 000 долара на ден и се явява най-скъпият апартамент в Лас Вегас. Той носи името на собственика на Playboy и може да побере до 250 гости, които да се възползват от най-екстравагантни услуги. На разположение са маса за покер, бар, фитнес зала със сауна и SPA център, прекрасна тераса с басейн и изглед към Лас Вегас и 2.5-метрово кръгло въртящо се легло.

Hotel President Wilson в Женева пък предоставя своя Royal Penthouse за 65 000 долара на нощувка. Той разполага със собствен асансьор, бронирани стъкла, армирани врати, охранителни камери и дори паник бутон до леглото. Гледката от терасата му пък буквално спира дъха, тъй като от там се виждат връх Мон Блан и Женевското езеро.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg