Автор: admin
Публикувано на: 13.11.2009 17:56:05

Рейтинг:

Нов
На 25-ти октомври в Абу Даби беше открит хотел Aloft, който използва енергия от слънцето за предоставяне на топла вода на своите клиенти. Общо 560 слънчеви панела, разположени на площ от 2 300кв.м. са монтирани на покрива на паркинга към хотела.

Слънчевата инсталация ще доставя топла вода за 408-те стаи, двете кухни, ресторантите, баровете, офисите и басейна на хотела. Това е първият хотел в Абу Даби, който прибягва до подобна инвестиция, като по предварителни данни, тя ще спестява около 870 мегават часа електроенергия годишно.

Самият хотел Aloft се характеризира с отлично обслужване, както и останалите от този клас в страната. Всяка стая разполага с безжичен интернет и плосък телевизор с 42-инчов екран. Ресторант Dine предлага богата интернационална кухня, а бар Wxyz – голям избор от напитки.

Вторият ресторант на хотела е наречен Mai и в него може да пушите наргиле, а от бар Relax@12, разположен на покрива на Aloft, се открива цялата прелест на Абу Даби. Кафенето re:fuel пък е отворено 24 часа в денонощието, предлагайки салати, сандвичи и напитки по всяко време.

Хотел Aloft в Абу Даби се намира само на 5км. от летището, а престоят в него е доста достъпен. Нощувка за двама души в двойна стая, при това с включена закуска, струва 155 щатски долара.
Галерия Aloft Abu Dhabi Hotel
Нов хотел в Абу Даби използва слънчева енергия
Читателски коментари

Милен - www.goldentulipvarna.com 2009-11-17 14:47:43 0 отговори

Милен - www.goldentulipvarna.com

Да цената изглежда доста поносима за Абу Даби. Дали някой е ходил там да каже мнение от първа ръка.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg