Автор: admin
Публикувано на: 17.03.2010 10:40:36

Рейтинг:

Нов
Наскоро, в най-престижната част на тайландския остров Пукет, беше открит хотел Andara Resort & Villas Phuket. Той е разположен сред тропическата растителност над плажа Камала и от него се разкрива прекрасен изглед към Андаманско море.

Новият хотел е в тайландски стил, със зашеметяваща ландшафтна архитектура, като разполага с 26 вили със самостоятелни басейни и 37 апартамента, повечето от които също имат малък басейн или джакузи на покрива си.

Вилите варират от 3 до 6-стайни, като от всички се открива чудесна гледка към морето. Към всяка вила са причислени лични асистент и готвач, които се грижат за прищявките на гостите.

Апартаментите са от 1 до 4-стайни, оборудвани със собствени вани и душове „rain shower”. По големите разполагат с кухненски бокс, просторна дневна, трапезария и разбира се изглед към Андаманско море.

Andara Resort & Villas Phuket има също така SPA център с три стаи за процедури, а за любителите на кратки морски пътешествия се организира круиз с яхта до остров Пи Пи, както и нощен круиз до Симиланските острови.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg