Автор: desci
Публикувано на: 24.03.2011 17:20:42

Рейтинг:

Novotel

Монако и Монте Карло обикновено попадат в графата на твърде луксозните и скъпи пътувания и ние с въздишка ги оставяме за по-добри времена, което обикновено никога не идват. В днешно време обаче всичко е въпрос на информация и избор на подходящи алтернативи. Например, оказва се, че Монте Карло е достъпен с железопътен транспорт от Италия и то на доста прилични цени, да не говорим за нискобюджетните авиокомпании, сновящи между Италия, Франция и Монако. На практика е възможно да се озовем в стараната на мечтите си срещу съвсем прилична сума. Същото се отнася и до настаняването в хотелите.

 

Веригата Novotel от години залага на комбинацията между удобство, качество на услугите и достъпност за пътуващите бизнесмени. Не прави изключение и хотелът и, намиращ се в Монте Карло. Разположен само на 10-тина минути от жп станцията, красиво кацнал върху склона на един от хълмовете на града, Novotel Monte Carlo предлага идеални условия не само за бизнесмени, но и за хора отскочили до Монако просто за удоволствие. Промоционалните оферти на хотела достигат цени, на които спокойно бихте могли да нощувате в добър, но не луксозен хотел в Рим или в хотел средна ръка в Париж.

 

Novotel Monte Carlo разполага с 218 стаи, между които и 11 апартамента, като някои от тях предлагат изглед към морето. В хотела има хамам, външен басеин, фитнес, бар, тераса със солариум и ресторант, специализиран в средиземноморската кухня. Стаите са просторни, решени в съвременен дизайн и предлагащи всички удобства. Ресторантът Les Grandes Ondes се намира на мястото, откъдето преди е предавало Радио Монте Карло. Неговото работно време е между 12.00 и 14.00 часа, а вечер между 19.00 и 22.00 часа. Ако планирате пътуване до Монте Карло запомнете тези часови зони, тъй като извън тях е почти невъзможно да намерите отворено заведение за хранене – традиция на региона, не правеща впечатление на никого там, но твърде неудобна за хората, свикнали да хапват по всяко време на денонощието.

 

В Монте Карло всичко се намира на една ръка разстояние - ако планирате престой в хотела за уикенда ще имате идеалната възможност да отскочите и видите местните забележителности, които не са малко. Една от най-впечатляващите е Океанографският музей с неговия огромен аквариум приютил стотици екзотични риби. Ботаническите градини, Казиното, Операта – много са нещата, които можете да видите, но не е за пренебрегване и гледката на ширналото се лазурно море, на която можете да се наслаждавате от терасата на Novotel Monte Carlo и да се чудите, възможно ли е някъде по света да се чувствате по-безгрижни.

Галерия Novotel Monte Carlo
Novotel Monte Carlo – разумният избор
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg