Автор: admin
Публикувано на: 03.05.2009 23:25:48

Рейтинг:

Паркът
Американският атракционен парк Hard Rock в Южна Каролина беше затворен миналата есен и не отвори врати през този сезон поради финансови затруднения, които станаха и причина той да бъде продаден.

Новият собственик е компанията FPI MB Entertainment, придобила парка, в който са вложени $400 милиона, за нищожната сума от $25 милиона. Според условията на сделката обаче, тя няма право да използва марката Hard Rock, а атракционът ще трябва да функционира под друго име.

От FPI MB Entertainment съобщават, че паркът ще отвори врати още този месец, като вече са му запазили марка и той ще бъде преориентиран към семейния отдих. Новите собственици все пак са решили да запазят музикалната тематика на атракциона.

Паркът Hard Rock е разположен в град Миртъл Бийч и беше открит през пролетта на 2008г. и се очакваше да привлича по 30 000 посетители ежедневно, които да заплащат по $50 за билет. Вероятно високата такса за вход е станала причина да не бъдат постигнати тези прогнози, както и да се стигне до бързото му затваряне.
Галерия Паркът Hard Rock
Паркът Hard Rock с ново име
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg