Автор: admin
Публикувано на: 17.11.2009 15:50:02

Рейтинг:

Почувствайте
Наближават коледните празници и повечето хора вече тръгват по магазините, за да изберат подаръци за себе си и своите близки. Понякога обаче времето минава в лутане по магазините и без да се усетим празниците са отминали, а ние не сме се насладили на истинския дух на Коледа.

Ако смятате, че не си заслужава да жертвате коледното настроение, но в същото време искате да зарадвате близките си с хубави подаръци, то имаме едно предложение точно за вас.

23 ноември слага началото на седем коледни пазара, които ще зареждат посетителите в старата част на Кьолн (Германия) с коледно настроение. По време на изложенията, които ще се проведат едновременно, на разположение на гостите ще има  разнообразни традиционни стоки и ръчно изработени подаръци.

Уникалното на това събитие е, че всеки от седемте пазара е със своя специфична атмосфера и дух, които го отличават от останалите. Традиционно коледните светлини и хармоничната атмосфера на коледния пазар в Кьолн привличат милиони посетители от цял свят всяка година.

Повече информация за коледните пазари в Кьолн може да намерите на адрес www.koelntourismus.de, а евтино и удобно до немския град се пътува със самолетите на нискотарифната авиокомпания Germanwings, предлагаща три пъти в седмицата полети от София до Кьолн.
Почувствайте коледния дух с шопинг в Кьолн
Почувствайте коледния дух с шопинг в Кьолн
Почувствайте коледния дух с шопинг в Кьолн
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg