Автор: admin
Публикувано на: 19.11.2010 11:13:28

Рейтинг:

Португалският
Луксозният португалски хотел Vidago Palace, помещаващ се в бивш дворец, наскоро отбеляза 100-годишен юбилей. Той се намира в град Видаго, известен с факта, че там са били короновани много крале.

Дворецът е построен през 1910г. и се намира на 100км. от град Порто, в красива залесена площ от 100 хектара. Четириетажната сграда в момента разполага със 70 стаи, като тя е била ремонтирана изцяло в продължение на четири години. Стаите са разделени на шеста категории - garden, superior, deluxe, privilege, junior suite и suite.

Освен основната сграда, цялостен ремонт е претърпял и така нареченият Club House, както и SPA-центърът, който е разширен значително. Работата по реконструкцията е била ръководена от архитекта Алваро Сиз Виейра, а декоратори на интериорното оформление са Жозе Педро Лопес Виейра и Диого Роза Ла.

Основната задача пред екипа е била да се запази аристократичният дух на прочутия дворец и същевременно да се оборудва с всички модерни технологии. Както за външните работи, така и за обзавеждането не са пестени абсолютно никакви средства, като всички използвани материали са от най-високо качество.

Още от древни времена, град Видаго е известен с лековитите си минерални извори и красивата си природа. Поради това, от управата на Vidago Palace са обърнали специално внимание на SPA-центъра, който вече разполага с 20 стаи за процедури, 5 хидромасажни вани, парна баня, сауна и голям фитнес.

На територията на Vidago Palace има 5 ресторанта и 4 бара, предлагащи средиземноморска и традиционна португалска кухня, както и винарска изба с първокласни напитки.

Хотелът е изключително подходящ и за бизнес срещи и конференции, като разполага с цели 9 заседателни зали и една голяма зала, побираща 264 души. По време на почивките, гостите могат да разпускат с игра на голф, тъй като в комплекса има чудесно игрище с 18 дупки.
Галерия Vidago Palace
Португалският хотел Vidago Palace навърши 100 години
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg