Автор: admin
Публикувано на: 23.10.2009 01:53:25

Рейтинг:

Превръщат

На брега на езерото Лох Ранох в Пъртшир (Шотландските възвишения), е разположено баронско имение, строено през далечната 1855г., което компанията Dall Estate възнамерява да превърне в луксозен голф комплекс.

Комплексът ще включва хотел със 104 стаи, в какъвто ще бъде превърнат внушителният баронски замък, вили, спа център, ресторанти, концертна зала и професионално игрище за голф с 18 дупки.

Въпреки че замъкът е в ретро стил, всички останали съоръжения, които ще бъдат изградени, ще са природосъобразни и с модерен дизайн, като ще има и сводести сгради, чиито покриви ще са покрити с трева.

Проектът за изграждането на луксозния комплекс е връчен на специална комисия, която трябва да вземе решение за реализацията му в рамките на следващите два месеца. Припомняме ви, че в средата на тази година, в Шотландия стартира програма за привличане на инвеститори за управление на замъци и крепости.

Предвидено е инвестицията в Dall Estate да е в размер на умопомрачителните 1.3 млрд. лири стерлинги, но ако проектът се окаже успешен, тя бързо ще се възвърне. Комплексът ще е ориентиран единствено към супербогаташите, за които няма да е проблем да платят 2 млн. лири членски внос и 500 000 лири годишна такса.

Галерия Dall Hall
Превръщат баронско имение в луксозен комплекс
Превръщат баронско имение в луксозен комплекс
Превръщат баронско имение в луксозен комплекс
Превръщат баронско имение в луксозен комплекс
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg