Автор: admin
Публикувано на: 18.08.2010 13:00:57

Рейтинг:

Quintessentially
През 2013г. във вода ще бъде спуснат корабът Quintessentially One, който ще промени представите ни за круизни пътешествия, тъй като достъпът в него ще става само с покани или ако сте собственик на един от 12-те суперлуксозни апартамента.

Плавателният съд е определян от своите създатели като най-прекрасният плаващ клуб в света. Имайте предвид, че дължината на лайнера ще бъде 220 метра, а намиращите се в него апартаменти вече се продават, като цената им е между 12,6 и 19 млн. щатски долара. Освен частните апартаменти, в него ще има и бутиков хотел, нощувките в който започват от 750 долара.

Според проекта, Quintessentially One ще разполага с всичко необходимо за водене на пълноценен и здравословен начин на живот. В това число множество басейни, паркове, SPA-центрове, библиотека, кино, ресторанти, нощни клубове, детска градина и дори бизнес център.

Тузарският кораб ще се отправя към най-луксозните пристанища в света, следвайки водещите световни събития, сред които Яхтеното шоу в Монте Карло, кръговете от Формула1 за Гран При на Абу Даби и Монако, известните конни надбягвания в Барбадос, карнавалите във Венеция и Рио де Жанейро.

Галерия Quintessentially One
Quintessentially One – първият клубен кораб в света
Читателски коментари

Анонимен 2010-09-19 08:22:14 0 отговори

Анонимен

Можеше и малко по-хубава презентация да си направят!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg