Автор: desci
Публикувано на: 03.05.2011 14:50:00

Рейтинг:

Раздадоха

За 18-та година подред се връчват най-желаните награди в туризма - World Travel Awards. Тази година за региона Среден Изток наградата грабна емирство Дубай. За най-добра регионална авиокомпания е избрана Etihad Airways, която си тръгна и с наградата за компания, предлагаща най-добра развлекателна програма на борда. Най-добре поощрява пасажерите си авиокомпания Emirates, която има също и най-добрата интернет страница. Логично сред хотелите като най-добър хотел беше отличен Burj Al Arab.


Други победители в различните категории са Raffle Makkah Palace в Саудитска Арабия, избран за най-добър ресторант, Катар е определен за най-доброто място за провеждане на бизнес мероприятия, Royal Carribean – за най-добрата компания предлагаща круизи, Eurocar – за най-доброто място, откъдето можете да си наемете автомобил.


Номинирането на кандидатите за World Travel Awards протича в няколко етапа. За да участва кандидат за голямата награда, той трябва първо да стане победител в своя регион. Списъкът с всички номинирани за категориите World Travel Awards ще бъде представен през есента, а победителите ще се обявят в края на 2011 година.

Галерия World Travel Awards
Раздадоха туристическите оскари в Средния Изток
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg