Автор: admin
Публикувано на: 09.01.2010 11:44:50

Рейтинг:

Рекордна
До 25% намаление на всяко място, за всеки маршрут, във всеки ден, включително на „Свети Валентин”, през учебните ваканции и Великден.

easyJet, предпочитаната в Европа нискотарифна авиокомпания, обявява своята най-голяма досега промоция на самолетни билети, с до 25% намаление на цените на полетите между 3 февруари и 14 юли 2010г. Над 22 милиона места от мрежата на компанията в цяла Европа се предлагат с отстъпка в периода на промоцията.

Всичко, което трябва да направите е да резервирате билети на уеб сайта на компанията easyJet.com в периода 8 януари (петък) – 12 януари (вторник). Всички намалени цени се прилагат автоматично в системата на онлайн покупка и ще бъдат валидни за всяко самолетно място, всеки полет и във всеки ден от периода на промоцията. 
•    Нашият партньор, хотелската верига „LateRooms”, предлага на клиентите на easyJet до 70 % намаление за настанявания и престой между 3 февруари и 14 юли 2010г. 
•    Автомобилната компания за коли под наем „Europcar” (партньор на easyJet) също предлага отстъпки при наемане на коли в периода 3 февруари - 14 юли 2010г.

Любителите на пътешествия сега могат да пътуват на още по-достъпни цени и да отпразнуват емблематични събития от календара на новата година, като Свети Валентин, Великден и учебните ваканции. Авиокомпания easyJet лети директно от София до Лондон, Мадрид, Милано и Манчестър, осигурявайки гарантиран комфорт и приятно пътуване във въздуха с най-новите самолети от фамилията Airbus.

За влюбените Лондон е дестинацията, където може да се прекара незабравимо деня на „Св.Валентин”. Ако пристигнете с вечерния полет на easyJet на 13-ти, ще разполагате с целия ден на 14-ти в английската столица. Освен посещение на традиционните забележителности, може да се разходите в Хайд Парк, да се отпуснете и да наблюдавате грациозните лебеди, плаващи в езерото „Serpentine”. Следобедните часове може да прекарате, пиейки английски чай в хотел Риц, или в магазина „Fortnum&Mason” на Пикадили, където освен посещение на четирите различни ресторанта, може да купите романтични подаръци и сувенири за спомен. Вечерен круиз по река Темза предлага незабравими изживявания с музика и танци на живо, романтична вечеря с рози и шампанско.

Ако предпочитате по-южна дестинация, популярното „Renoir Cafe” в Милано е подходящият избор за празника на влюбените със специално организирана тематична вечеря, посветена на любовта и любимите песни на живо на пиано. В периода 24 февруари – 3 март пък в Милано се провежда прочутата седмица на модата, която традиционно подчертава значението на града в глобалната модна индустрия. Световни дизайнери като Гучи, Армани, Долче и Габана, Прада представят най-новите модни тенденции и колекции два пъти годишно.  

Испанската столица Мадрид също предлага разнообразни възможности през следващата половин година, които са леснодостъпни с промоцията на easyJet. Между 16-20 февруари се провежда значимият фламенко фестивал „Caja Madrid Flamenco Festival”. През април мадридчаните, по-известни на испански като “madrileños”, се събират заедно, за да отпразнуват своята любов към четенето в нощта „The Night of Books”. Уъркшопи с писатели и музиканти в книжарниците, изпълнения в библиотеки и културни събития привличат посетители от различни места. Отново през април, над 120 000 посетители се събират за участие в Мадридския маратон на бягането, а близо 1 млн. души наблюдават тази атрактивна надпревара. През юни в намиращото се в близост до Мадрид градче Collado Villalba се провежда джаз фестивалът „Viajazz”.

Манчестър също има какво да предложи. Освен с футболните емоции, с участието на българските звезди Димитър Бербатов и Мартин Петров, в началото на март започва „Manchester Irish Festival” – две седмици на парти забавления, музика, комедия, театър, спорт и танци. През май пък за почитателите на електронната музика се провежда „Futuresonic” – фестивал за градската електронна музика и изкуства.

Ако това не е достатъчно, за да ви изкуши, предложенията на easyJet включват и други оферти, като трансфери за почивки и условия за добро прекарване на времето в летищата. С бърза резервация на easyJet.com може да имате на разположение веднага атрактивни полети, коли под наем и хотели. Още едно предимство ако посетите уеб страницата на авиокомпанията – там ще откриете изчерпателни пътеводители и ще научите всичко, свързано с вашия престой в чужбина (факти за градовете, карти, важни адреси, забележителности и забавления).
Галерия easyJet
Рекордна промоция на easyJet
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg