Автор: admin
Публикувано на: 09.02.2009 10:29:58

Рейтинг:

Ресторант,
Жителите на Лондон и хората, които ще посетят града през февруари ще имат възможност сами да определят каква сметка да платят, ако решат да похапнат в ресторант Little Bay.

Собственик на заведението е сърбинът Петър Илич, който смята, че с това действие ще привлече повече клиенти. Според него, реално един клиент трябва да плаща средно по 50 британски лири, но той ще им предостави възможност сами да преценят колко да платят.

Идеята на Илич е дошла в следствие на намалялата му клиентела, която се е състояла предимно от финансови служители, които са засегнати от кризата и вече не се хранят в луксозни ресторанти, а предпочитат да похапват в по-нискобюджетни заведения.

Сърбинът смята също, че ако клиентът е доволен от ястията той би оставил достатъчна сума, както и, че никой клиент не би бил дотолкова груб, че да си тръгне без да плати абсолютно нищо. Единственото, което няма да е безплатно в лондонския ресторант Little Bay са алкохолните напитки.

Петър Илич е собственик на още четири ресторанта, съставляващи веригата Little Bay, три от които са намират във Великобритания, а един в родния му Белград.
Галерия Little Bay London
Ресторант, в който клиентите сами определят сметките
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg