Автор: admin
Публикувано на: 19.11.2009 13:23:19

Рейтинг:

Rose
През декември в Дубай ще бъде открит най-високият хотел в света, издигащ се на височина 333 метра. Така нареченият Rose Rayhaan, който е собственост на компанията Rotana, е разположен в самото сърце на емирството, на 5 минути път от Dubai Mall, на 10 мин.от Media City и на 20 мин. от Internet City.

Хотелът представлява 72-етажна кула, с 481 стаи, апартаменти и мезонети с модерен дизайн, допълнен с теми от арабската култура, като всички разполагат с кухненски бокс, високоскоростен интернет и редица други удобства.

На територията на Rose Rayhaan има няколко кафенета и ресторанти, 8 най-съвременни конферентни зали, всички на дневна светлина, модерен фитнес център, открит басейни, сауна и парни стаи. За гостите се грижи първокласен персонал, който наброява 230 души, от всички краища на света.

Когато бъде открит, Rose Rayhaan ще се превърне в най-високият хотел в света, надминавайки Ryogyong Hotel в Пхенян и Burj Al Arab в Дубай. Той обаче няма да удържи рекорда дълго, тъй като неотдавна от Ritz-Carlton съобщиха, че през 2010-та ще открият хотел в Хонг Конг, чиято сграда ще е висока 484 метра.
Галерия Rose Rayhaan
Rose Rayhaan – най-високият хотел в света
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg