Автор: pavel
Публикувано на: 15.08.2011 17:39:30

Рейтинг:

Sari

Наскоро в Малайзия беше основана нова верига луксозни хотели, получила наименованието Sari Pacifica. Тя откри първите си четири комплекса, които са разположени на едни от най-прекрасните плажове в страната.

Sari Pacifica Redang Island се намира на остров Реданг. Комплексът предлага на своите гости 70 вили, плаж с бял пясък и тюркоазени води. Те могат да се насладят на колоритния пейзаж на Южнокитайско море и на голямо разнообразие от морски развлечения, като гмуркане, наблюдение на костенурки, преходи в джунглата и разходки около острова.

Sari Pacifica Sibu Island е разположен в Морския парк Джохор на остров Сибу. Той има 44 вили, заобиколени от буйна тропическа растителност, в чиито интериори са комбинирани традиционни местни декорации с модерни материали. Тук също има отлични условия за гмуркане, а най-интересно безспорно е посещението на морския парк.

Остров Ланг Тенгах, на който е изграден комплексът Sari Pacifica Lang Tengah Island, обаче предлага най-добрите условия за гмуркане от четирите места, на които за момента оперира новооснованата компания. Той разполага с 38 луксозни вили, построени в традиционен местен стил.

Последният комплекс Aseania Resort Pulau Besar се намира в непосредствена близост до плаж с бял пясък на остров Палау Бесар. От всичките му 49 вили гостите излизайки стъпват веднага на него, но освен това от тях се открива чудесен изглед към красиви планини и екзотични градини.

Галерия Sari Pacifica Hotels
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg