Автор: admin
Публикувано на: 24.03.2009 03:47:57

Рейтинг:

Седемзвезден

В турския град Истанбул ще бъде открит първият хотел с марката Edition, основана от корпорацията Marriott и компанията Ian Schrager. Средствата за реализирането на проекта са набавени от инвестиционната група Palmali Holding.

Главната особеност на The Edition Istanbul е, че той ще стане четвъртият седемзвезден хотел в света, след Бурж Ал Араб в Дубай, Грейс Интернешънъл в Бангкок и Таун Хаус Галерия в Милано.

Хотелът ще се състои от 80 апартамента, разположени в бившата сграда на банката HSBC, намираща се на улица Буюкдере, която вече е собственост на компанията Palmali Holding. Интериорът му ще е дело изцяло на популярния американски дизайнер Ян Шрагер.

Суперлуксозният хотел ще предлага на своите гости изключително високо ниво на обслужване, като в него ще бъдат поместени заведения и бутиции на най-добрите марки в света, а клиентите ще имат възможност да релаксирт в уникален спа център.

Откриването на The Edition Istanbul е насрочено за 15-ти декември тази година по време на едно много важно събитие за града. Тогава Истанбул ще бъде обявен за културна столица на Европа за 2010г.

Галерия The Edition Istanbul
Седемзвезден хотел отваря врати в Истанбул
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg