Автор: admin
Публикувано на: 27.10.2009 14:44:22

Рейтинг:

Сейнт

Както вече ви съобщихме, круизната индустрия почти не е засегната от световната икономическа криза и дори бележи възход, който на някои места достига феноменални размери.

Именно такъв е случаят с малката държава Сейнт Китс и Невис, която въпреки населението си от едва 40 000 души, очаква броят на круизните туристи през новия сезон да достигне около половин милион, което ще е ръст от цели 150% в сравнение с предходния. Според Министерството на туризма, първият круизен кораб в страната ще пристигне на 27-ми октомври.

В разгара на икономическата криза, този ръст на туристи в карибската държава е доста изненадващ, особено като се има предвид, че през последните три години тук не е имало повишаване на круизните пътешественици. Само през месец декември, в пристанището на столицата Бастер, се очаква да пристигнат около 100 000 души.

Федерация Сейнт Китс и Невис се намира в източната част на Карибско море и се състои от два острова - Сейнт Кристофър и Невис. Държавата получава независимост през 1983г., като дотогава е била британска колония.

Снимки: simonsimages, opusbei и islandgyrl

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg