Автор: admin
Публикувано на: 18.12.2009 12:44:50

Рейтинг:

Шопинг
Ниският обменен валутен курс на английската лира превръща Лондон в изключително атрактивна шопинг дестинация след Коледа, предлагаща голямо разнообразие от покупки на много изгодни цени. Масовите годишни сезонни разпродажби започват в деня след Коледа, на 26-ти декември (по-известен като „Boxing Day”), и продължават през по-голямата част на месец януари.

"Клиентите могат отсега да се възползват от благоприятните курсови разлики и да се насладят на посещението в един от най-вдъхновяващите световни градове. С easyJet всеки има възможност да достигне лесно до центъра на шопинг манията на цени, започващи от 31.99 евро за еднопосочен полет при ранна резервация на easyJet.com”, коментира Питър Воец, маркетинг мениджър на easyJet за Швейцария, Австрия и Източна Европа.

Следколедните разпродажби в Лондон са най-големите дни за пазаруване през годината, когато е най-подходящото време за сдобиване с дизайнерски модни колекции, аксесоари, играчки и електроника. Лондон притежава фантастични шопинг зони - известният район Найтсбридж, където са магазините Хародс и Селфридж, оживените и посещавани магазини на Бонд Стрийт, Оксфорд Стрийт и Кенсингтън Хай Стрийт, изключително стилните Кингс Роуд в Челси и Фулъм Роуд, които създават усещане за още по-голям лукс.

Януарските разпродажби в Лондон са известни с това, че традиционно привличат огромни тълпи от посетители и опашки, така че всеки се нуждае от стратегия и план къде да отиде и какво да купи. еasyJet помага с няколко съвета:
-    Бъдете в магазините рано сутринта! Вземете с вас удобни обувки, чадър, пари и кредитни карти.
-    Вземете празна чанта или дори няколко по-малки празни чанти в друга по-голяма, и пакетирайте внимателно. Помнете, че easyJet вече предлага възможност да чекирате своя допълнителен багаж онлайн, което ще ви улесни на летището на път за дома. 
-    Направете списък със задължителните покупки, които искате.
-    Проучете най-добрите магазини за вашата дестинация:

Маркс & Спенсър – това е едно от най-добрите места за шопинг с намаления на коледни подаръци и украси. Най-голямата колекция от продукти Маркс & Спенсър се намира на Оксфорд стрийт 458.

Селфридж – един от най-известните магазини в Лондон, предлагащ разнообразие от дизайнерски аксесоари на много изгодна сезонна цена. Един от най-добрите магазини за януарски шопинг в Лондон, намиращ се на Оксфорд стрийт 400.

Хародс – следколедните разпродажби в Хародс са цяло събитие само по себе си и ще се нуждаете от поне няколко часа (или дни), за да изследвате тази легендарна „Мека” на стоките. Планирайте да прекарате по-голямата част от деня тук, за да подберете подаръци, парфюми, козметика и изтънчени храни на намалени цени. Адресът на Хародс е Бромптън Роуд 87, Найтсбридж.

Бърбъри – оригиналният Бърбъри етикет присъства на ръчни чанти, шалове, чадъри, които могат да се намерят в този дизайнерски бутик. Големият магазин в Найтсбридж предлага богата селекция от палта и други дрехи.

Джими Чуу – магазинът може да бъде открит в една от най-модните области на Лондон, Найтсбридж. Тук ще намерите богата колекция от обувки и дизайнерски чанти.

Ако посетите уеб сайта на авиокомпанията www.easyjet.com, може да намерите и свалите гид с препоръки къде да отседнете и какво още трябва да видите, за да се насладите на своя престой в Лондон.

Снимк: flickr.com
Галерия Harrods
Шопинг мания след Коледа в Лондон
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg