Автор: admin
Публикувано на: 27.05.2009 22:29:49

Рейтинг:

Швейцария

Броят на бизнес туристите в Швейцария е приблизително равен на този на обикновените хора, желаещи да разгледат страната. Швейцария е световнопризнат лидер в бизнес пътуванията, като е готова да организира мероприятия на всякакво ниво и на най-невероятни места, сред които пещери, музеи, влакове, кораби, на брегове на езера и дори на ледник.

За да популяризира още повече уникалните условия за бизнес туризъм, Швейцария вече предоставя безплатна информация за градовете и курортите в страната, предлагащи бизнес мероприятия. Те са публикувани на специална брошура в сайта myswitzerland.com, където информацията е сортирана по теми и региони.

В Швейцария непрестанно се подобряват условията за бизнес туризъм и всяка година се появяват нови предложения. През 2009-та отвориха врати два петзвездни хотела от веригата Bad Ragaz. Grand Hotel Quellenhof & Spa Suites предлага на гостите спокойна атмосфера и има 57 стаи, а Grand Hotel Hof Ragaz се помещава в красива историческа сграда и разполага със 125 стаи.

Снимка: flickr.com

Галерия Швейцария
Швейцария е рай за бизнес туризъм
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg