Автор: admin
Публикувано на: 14.04.2009 02:00:17

Рейтинг:

Суперлуксозен

През 2011г. в доминиканския град Кабарете ще бъде открит петзвездният спа комплекс Palmera de Cabarete, инвестицията в който възлиза на повече от 200 милиона долара.

Комплексът ще се простира на площ от 80 декара и ще разполага със 138 луксозни апартамента и собствена 300-метрова плажна ивица, а гостите му ще имат възможност да практикуват различни видове спорт, сред които каране на сърф и скално катерене.

Стаите в Palmera de Cabarete ще са високи по три метра, а прозорците ще са „френски” тип, т.е. по цялата височина. ВИП апартаментите ще разполагат със собствена лятна кухня, мини басейн, масажни душове и вани.

Външната архитектура на сградите ще отговаря изцяло на определението „плажен разкош”, докато гостите ще могат да избират между три вида интериор – тропически, класически и традиционен.

Мраморът, първокласната дървесина и кубинските плочки ще са хармонично съчетани с естествени материали, като палмови влакна, и метал. Изработката на мебелите е възложена на едни от най-добрите европейски и южноамерикански фабрики.

В центъра на Palmera de Cabarete ще бъдат изградени три огромни басейна с изглед към океана, а на 2 000кв.м. от площта на комплекса ще са разположени спа център, спортен клуб, тенис корт, конферентна зала, магазини и офиси.

През последните няколко години Доминиканската република хвърля доста средства за развитие на туризма, като правителството е обещало да отдели и 1 милиард долара за подобряване на инфраструктурата в страната. Целта е Доминикана да се превърне в една от най-привлекателните дестинации в Карибския басейн

Снимки: palmera-dr.com 

Галерия Palmera de Cabarete
Суперлуксозен комплекс отваря врати в Доминикана
Суперлуксозен комплекс отваря врати в Доминикана
Суперлуксозен комплекс отваря врати в Доминикана
Суперлуксозен комплекс отваря врати в Доминикана
Суперлуксозен комплекс отваря врати в Доминикана
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg