Автор: admin
Публикувано на: 23.11.2010 11:54:42

Рейтинг:

The
На 1-ви ноември нюйоркският остров Манхатън се сдоби с нов петзвезден хотел, който се нарича The Setai Fifth Avenue и ще се управлява от веригата Capella Hotels & Resorts.

Разположен в сърцето на Пето авеню, хотелът предлага на своите гости 157 стаи и 57 апартамента, чиято площ варира от 37 до 186 кв.м., както и ресторант, бар и SPA-център.

SPA-центърът се управлява от компанията Auriga Spa и е първият и в цяла Северна Америка. Той е разположен на четвъртия етаж и включва 11 стаи, басейни, ледена пещера, парна баня, турска баня и фитнес зала.

Кулинарията в хотела пък е поверена на известния готвач Майкъл Уайт, който открива ресторанта със средиземноморска кухня Ai Fiori, а в бара, намиращ се в непосредствена близост до него, се предлагат всевъзможни първокласни вина.

Към днешна дата веригата Capella Hotels & Resorts управлява хотелите Breidenbacher Hof (Дюселдорф, Германия), Schloss Velden (Велден, Австрия), Capella Ixtapa (Икстапа, Мексико), Capella Pedregal (Кабо Сан Лукас, Мексико), Capella Singapore (Сингапур) и Capella Telluride (Колорадо, САЩ). В близките три години тя планира откриване на хотели в мексиканския курорт Ривиера Мая, японския град Нисеко, Вашингтон и Банкок.
Галерия The Setai Fifth Avenue
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg