Автор: admin
Публикувано на: 24.01.2010 21:23:31

Рейтинг:

Туристите
Въпреки икономическата криза, отдаването под наем на вили през 2009г. е останало много популярно сред туристите. Агенцията за отдаване на луксозни вили, Luxury Retreats, публикува своя статистика, според която 2009-та е била изключително успешна и особено последните и три месеца, когато търсенето е нараснало с 14%, в сравнение със същия период на 2008г.

Специалистите от агенцията разкриват, че туристите започват да разбират, че вилите са най-подходящото място за почивка със семейство и приятели. Много техни клиенти, които наемат за първи път вила, след престоя си заявяват, че за тях вече не съществува друг вид почивка.

Наемането на вили има много предимства пред останалите видове настаняване, но на първо място е цената, тъй като за големи групи излиза много по-евтино от хотел. Освен това обслужването е на много по-добро ниво, като всяка къща разполага със собствен иконом и персонал, с който предварително може да уточните желаните от клиента услуги.

Фактът, че във вилата няма да споделяте общ басейн и маса с хора, които не познавате, също е голям плюс, а освен това отдаваните под наем къщи обикновено са с площ от около 450кв.м., което е най-малко 10 пъти повече от една хотелска стая.

Luxury Retreats е една от най-големите световни агенции за отдаване под наем на луксозни вили, притежаваща над 500 луксозни къщи, чиито наеми варират от 400 до 13 000 щатски долара на ден. Компанията има офиси в Монреал, Хавай, Карибите и много европейски страни.

Тези дни очаквайте интересни данни за тенденциите в отдаването на вили през 2010г.!
Читателски коментари

Travelblog.bg - Travelblog.bg 2010-02-14 15:37:30 0 отговори

Travelblog.bg - Travelblog.bg

Причината да не пишем е, че нито една от тях не е публикувала подобна статистика, а ако пък го е направила не е пуснато прессъобщение до медиите, или поне до нас.

Анонимен 2010-02-13 18:59:03 0 отговори

Анонимен

Защо не пишете и за някоя българска агенция за наем на луксозни вили. Има доста такива и не по-малко добри от тази за която пишете. Например - www.optimalrentals.net или www.bgrentals.com или www.luximoti.com и др.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg