Автор: admin
Публикувано на: 16.09.2009 16:16:05

Рейтинг:

В

Изграждането на луксозен хотел в пустинна местност, където няма никаква инфраструктура, изглежда почти немислимо, но явно за хората от Близкия Изток в строителството няма невъзможни неща.

На 25-ти октомври в Абу Даби ще отвори врати един от най-романтичните и приключенски хотели. Qasr al Sarab Desert Resort by Anantara е построен в Руб ал-Кали, представляващ най-големият пустинен участък в света.

Хотел Anantara в Абу Даби се намира на 90 минути път от столицата на ОАЕ, в района Лива, известен с бедуинските си традиции и характерните си географски особености. Тук на места пясъчните дюни достигат височина четири пъти колкото тази на наклонената кула в Пиза.

Комплексът е проектиран да наподобява стара пустинна крепост, като той разполага със 196 стаи и вили, оборудвани с най-съвременни технологии, сред които високоскоростен безжичен интернет, iPod докинг станции и DVD плеъри. На разположение на гостите са няклко басейна, спа комплекс, предлагащ пясъчни процедури, турска баня и клуб за деца.

Двойна стая в Qasr al Sarab Desert Resort by Anantara струва 537 щатски долара на нощ, като в цената са включени закуската и таксите. В момента обаче тече промоция, според която ако резервирате три нощувки, получавате безплатно четвърта.

Миналата седмица Комитетът за инвестиции и туризъм на ОАЕ обяви, че стартира мащабна промоционална кампания, целяща да превърне Емирствата в най-желаната туристическа дестинация, като пустинният хотел със сигурност ще бъде включен в нея.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg