Автор: admin
Публикувано на: 02.07.2009 11:40:30

Рейтинг:

В
В австралийския град Мелбърн завърши грубият строеж на хотел Crown Metropol, който ще бъде най-големият в страната. Футуристичният дизайн на сградата е дело на световноизвестната архитектурна компания Bates Smart.

Хотел Crown Metropol ще бъде открит в началото на 2010-та година. Той е разположен срещу новия изложбен център на Мелбърн и ще разполага с 578 стаи, 34 студиа, 12 СПА стаи и 33 луксозни апартамента.

Интериорите на всички стаи в хотела ще са в стила на манхатънските бутикови хотели. От прозорците на сградата се откриват прекрасна гледка към града, а от тези на някои стаи и апартаменти възхитителна панорама към залива.

На 27-мия етаж на Crown Metropol ще се помещава ултрамодерен СПА център, а на 28-мия, последен етаж, ще бъде изграден модерен скай бар, който ще е отворен не само за клиенти на хотела, но ще има за цел да се превърне в едно от основните нощни заведения в Мелбърн.

В хотела ще има и ексклузивен ресторант от веригата Maze, която е собственост на световноизвестния готвач Гордън Рамзи, като според специалисти той ще стане най-популярният в града. Ястията, приготвяни в него ще могат да бъдат доставяни и по стаите.

Сумата вложена в Crown Metropol е 300 милиона австралийски долара, но инвеститорите са убедени, че тя ще им се възвърне. Според предварително проучване се очаква хотелът да има минимум 340 000 посетители годишно.
Галерия Crown Metropol
В Мелбърн строят най-големия хотел в Австралия
Читателски коментари

Анонимен 2009-07-14 13:31:38 0 отговори

Анонимен

Последно в мелбърн ли го строят или в австралия?!?!?

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg